колеги интересува ме дали има разлика между 1.4 и 1.6 T.S. дали има нужда от преправяне мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
разлики между 1.4 и 1.6
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщениеколеги интересува ме дали има разлика между 1.4 и 1.6 T.S. дали има нужда от преправяне мерси предварителноAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
-
Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщениеколеги интересува ме дали има разлика между 1.4 и 1.6 T.S. дали има нужда от преправяне мерси предварително
Що за въпрос ?!?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Можеби колегата да пита за коструктивни разлики. Захващане в коша, всмукателни/ изпускателни колектори, дали инжекциона от 1.4 ще стане на 1.6, със съответните преправки ако има нужда(дюзи, софтуер евентулано), такива неща.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщениеколеги имам още един въпрос по темата искам да знам дали новия мотор с пластмасов колектор пластмасов капак на клапаните главата и блока и всички принадлежности към тях еднакви ли са със старите мерси много на всички колеги които помагат по един или друг начин146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment